Силна пролетна снежна буря връхлетя средните щати на САЩ. Циклонът е втория

...
Силна пролетна снежна буря връхлетя средните щати на САЩ. Циклонът е втория
Коментари Харесай

Силна снежна буря връхлетя САЩ

Силна пролетна снежна буря връхлетя междинните щати на Съединени американски щати. Циклонът е втория сходен, който минава през региона единствено за един месец, заяви Нова Тв.

Стотици полети са отсрочени, а някои пътища са непроходими или затворени поради пътни произшествия. Според някои синоптици, бурята може да бъде наречена " историческа ", защото се чака да донесе извънредно огромно количество сняг в средата на април, като даже усъвършенства някои върхове.

Поривите напразно към този момент доближават до повече от 80 км/ч. Предупреждения за рисково време са издадени за минимум шест щата от Колорадо до Минесота. Държавните институции в Южна Дакота са затворени, учебните заведения също не работят. Много семейства са без ток. В щата е записано и рядкото събитие сняг с гръмотевична стихия.

В Минесота Националната армия е в положение на подготвеност да оказва помощ при положение, че обстановката се усложни и има бедстващи хора.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР